Εξαφάνιση Θύμιου: «Εκείνοι που τον απειλούσαν, νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν επειδή έχουν λεφτά»

Κανένα σχόλιο

Φίλος της παρέας που έκανε bullying στον Θύμιο Μπουγά, ο οποίος αναζητείται, δήλωσε πως «εκείνοι που τον απειλούσαν, νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν επειδή έχουν λεφτά».

Ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας αναζητείται ακόμα και, την Παρασκευή (20/05), φίλος της παρέας των νταήδων που έκαναν bullying στον άνδρα, υποστήριξε πως τα εν λόγω άτομα «επειδή έχουν λεφτά και τέτοια, νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όλους».

Χαρακτηριστικά, ο συγκεκριμένος φίλος της παρέας των νταήδων είπε σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA: «Αυτοί είναι ένα παρεάκι που κοροϊδεύουν πολύ κόσμο στον Πύργο, δυστυχώς. Εγώ έχω απομακρυνθεί απ’ την παρέα. Επειδή έχουν λεφτά και τέτοια, νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε όλους. Ο […] μόλις έκλεισε τα 18 και το άλλο παιδί που τραβούσε το βίντεο, είναι μικρότερος. Ένας από αυτούς συνέχεια δεν τρώει, επειδή το έχει μετανιώσει και το λέει σε όλους. Θέλει πολύ να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος ώστε να κάτσει να ακούσει την ιστορία του και τι έχει να του πει γιατί πραγματικά θέλει να τον βοηθήσει με την υγεία του».

"Sponsored links"

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο […] εύχεται το αντίθετο. Αυτός είναι που είχε βγάλει και τη φήμη ότι κυκλοφορούσε με τσεκούρι ή αλυσοπρίονο, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ με τον Θύμιο. Δεν τον ήξεραν πιο πριν αυτόν τον άνθρωπο που έχει εξαφανιστεί και ο […] τον είχε βγάλει μουρλό και έτσι διαδόθηκαν οι φήμες. Τον προκαλούσαν και τον τραβούσαν βίντεο που μετά το δημοσίευαν στο ίντερνετ. Πραγματικά, είναι πολύ στενάχωρο αυτό για όλους μας».

Δήμαρχος Πύργου: «Προέχει να βρεθεί ζωντανός ο Θύμιος»

Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δήμαρχος Πύργου, καταδίκασε το περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του Θύμιου και ανέφερε, την Παρασκευή (20/05), πως εάν εντοπιστεί σώος, ο δήμος θα είναι στο πλάι του.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης σημείωσε σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA: «Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παράσχουμε βοήθεια και να έρθουμε με εθελοντές να ερευνήσουμε την περιοχή. Έχουν γίνει έρευνες παντού, αλλά είναι πολύ μεγάλες οι εκτάσεις, που χρειάζεται οργάνωση και περισσότερους εθελοντές για να ερευνηθούν όλοι αυτοί οι χώροι. Όλος ο κόσμος ανησυχεί πλέον γιατί ήρθε στην επιφάνεια μια θλιβερή ιστορία ύστερα από αυτή την αποτρόπαιη συμπεριφορά ελάχιστων κατοίκων της περιοχής. Απερίφραστα καταδικάζουμε το φαινόμενο. Αυτός ο εκφοβισμός τροφοδοτείται περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο, δεν είναι εύκολο να παρέμβεις αμέσως. Τον βοηθούσαν και του είχαν προσφέρει και δουλειά οι κάτοικοι της περιοχής».

Επίσης, ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Ήταν, όμως, ένας άνθρωπος που είχε αποτραβηχτεί και ζούσε έξω από το σπίτι μόνο κάποιες ώρες της νύχτας. Τα προβλήματά του σίγουρα τον είχαν επηρεάσει στην ψυχολογική του ακεραιότητα. Ο Δήμος στηρίζει όσους έχουν ανάγκη και, μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τους βοηθάει να βρουν μια δουλειά. Το πρώτο είναι να βρούμε τον άνθρωπο και να δούμε αν είναι καλά και το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να μένουμε θεατές σ’ αυτή την ιστορία που λέγεται bullying».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live