Εξαφανίσθηκε η παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Η παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημη παγκοσμίως και αποτελεί πόλο έλξης τουριστών που θέλουν να φωτογραφηθούν από το ιδιαίτερα ομορφιάς καλοκαιρινό τοπίο. Όμως, το χειμώνα, τα Σεϊτάν Λιμάνια μοιάζουν να επιβεβαιώνουν πραγματικά το όνομά τους.

Στις φωτογραφίες του Στέφανου Παπαδάκη αποτυπώνεται η άγρια ομορφιά στα Σεϊτάν Λιμάνια όπως φανερώθηκε τις τελευταίες ημέρες με την σφοδρή κακοκαιρία.

Το μέρος μοιάζει αφιλόξενο, εχθρικό προς τον άνθρωπο, περισσότερο τοπίο κόλασης παρά επίγειου παραδείσου.

"Sponsored links"

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live