Εξεταστική για υποκλοπές: Τώρα και τραμπουκισμοί Κυρανάκη εκτός από συγκάλυψη

Κανένα σχόλιο

Η συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, φαίνεται πώς πλέον θα συνοδεύεται και από «τραμπούκικες» συμπεριφορές από τους βουλευτές της ΝΔ. Αυτό φάνηκε σήμερα όταν – σύμφωνα με πληροφορίες- κατά την διάρκεια της εξέτασης του νυν διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη ο πρόεδρος της Εξεταστικής Γιάννης Κεφαλογιάννης αναγκάστηκε να διακόψει την διαδικασία λόγω της επιθετικής συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Κυρανάκη, εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ξεκίνησε να διατυπώνει ερωτήσεις προς τον νέο διοικητή της ΕΥΠ. Ακολούθησε το …σύνηθες τις τελευταίες ημέρες σκηνικό, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, να εκφράζονται αρνητικά για τις ερωτήσεις που διατυπώνονται και να εγκαλούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να εκμαιεύσει απαντήσεις από τον μάρτυρα.

Όμως ο βουλευτής Κώστας Κυρανάκης φαίνεται πώς «υπερέβη τα εσκαμμένα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφθασε στο σημείο να σηκωθεί και να φωνάζει πάνω από τον καθήμενο ερωτώντα Δημήτρη Τζανακόπουλο. Δημιουργώντας έτσι συνθήκες …γενικευμένης σύρραξης και φερόμενος σαφώς εκτός κάθε ορίου κοινοβουλευτικής συμπεριφοράς.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα ήταν ένταση να «χτυπήσει κόκκινο» ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους βουλευτές, μια και ούτως η άλλως υφίσταται κλίμα έντασης στις «κεκλεισμένων των θυρών» συνεδριάσεις της εξεταστικής. Ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν η διαδικασία συνεχίστηκε με τον Θεμιστοκλή Δεμίρη να απαντά στις ερωτήσεις του Δ.Τζανακόπουλου. Η συνεδρίαση της επιτροπής θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη με τον ίδιο μάρτυρα.

news247.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live