19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Εξιτήριο για τη Νανά Παλαιτσάκη-Παραιτείται από τη δουλειά της

Ημερομηνία:

Η παρουσιάστρια μετά την περιπέτεια με την υγεια της αποφάσισε να παραιτηθεί από την εργασία της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία στην τελευταία της τηλεοπτική δουλειά βρισκόταν στο πλάι του Μένιου Φουρθιώτη, νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες, μετά από κάποιους έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος της.

Σήμερα η Νανά Παλαιτσάκη ανακοίνωσε μέσω social media την παραίτηση της από τα εργασιακά της καθήκοντα, καθώς το πολυετές πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπει να συνεχίσει σε αυτά.

Σημειώνεται ότι η ίδια σε προηγούμενη ανάρτησή της τόνισε πως το εμβόλιο κατά του κοροναϊού που έκανε πριν μερικές ημέρες δεν είχε καμία σχέση με την περιπέτειά της αυτή.

«Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικου. Ευχαριστώ τους παντες, Γιατρους, νοσηλευτές, φίλους.

Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθώ από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου» γράφει στην ανάρτησή της η Νανά Παλαιτσάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...