Επέκταση του προγράμματος “πόρτα-πόρτα” στην Πλατεία 1866 από το Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για βελτίωση της παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών στην πόλη των Χανίων ανακοινώνει – σε συνεργασία με τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. – την επέκταση του προγράμματος συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών «πόρτα πόρτα» και στην περιοχή της Πλατείας 1866, από την Δευτέρα 27 Μαΐου 2013. Με την ενέργεια αυτή – η οποία εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο παρεμβάσεων που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή των Χανίων για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό της Πλατείας 1866 – θα απομακρυνθούν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων από την Πλατεία 1866, που αποτελεί ένα από τα κεντρικότερα και πιο τουριστικά σημεία της πόλης των Χανίων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής.

Τέλος σημειώνεται ότι η Πλατεία 1866 είναι το τέταρτο σημείο που λειτουργεί ο Δήμος Χανίων το πρόγραμμα «πόρτα πόρτα», μετά την Παλιά Πόλη, το Ενετικό Λιμάνι και τη Δημοτική Αγορά των Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live