28.2 C
Chania
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026

“Επίθεση” με μπογιές και συνθήματα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων για τον Κουφοντίνα – Προσαγωγές στο Ηράκλειο για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη

Ημερομηνία:

Τη λέξη “δολοφόνοι” έγραψαν άγνωστοι στους τοίχους των γραφείων της ΝΟΔΕ Χανίων στα Χανιά στο Εμπορικό Κέντρο “Ερμής” σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επίσης, στο ίδιο σημείο πετάχθηκαν τρικάκια που έγραφαν “το κράτος δολοφονεί εν ψυχρώ τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα”.

Σημειώνουμε ότι δεν παραβιάστηκε η πόρτα εισόδου των γραφείων με τους δράστες πιθανότατα να εισέρχονται από ανοιχτό παράθυρο.

Παρόμοιες δράσεις έχουν συμβεί σε πολλές περιοχές της χώρας όπως και στο πολιτικό γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο, όπου υπήρξαν και 4 προσαγωγές που είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της ημέρας κάποιες από τις προσαγωγές να εξελιχθούν σε συλλήψεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στα σπίτια τους νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εορτασμός Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη

Εορτασμός Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας στις 7 Ιουνίου 2026 στην Κρήτη. Δοξολογίες σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι.

Επίσκεψη Στεργίου στον ΜΥΗΣ Αγυιάς: Έναρξη συνεργασίας για την ανάδειξη της λίμνης

Ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες Ανδρέας Στεργίου επισκέφθηκε τον ΜΥΗΣ Αγυιάς, σηματοδοτώντας την έναρξη συνεργασίας για την ανάδειξη της λίμνης ως πρότυπου χώρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για διακίνηση κάνναβης στο Λασίθι – Κατασχέθηκαν σχεδόν 950 γραμμάρια

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 20 και 22 ετών στο Λασίθι για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 949,5 γραμμάρια κάνναβης και 3.265 ευρώ. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από το ΤΑΕ Λασιθίου.

Μνημόνιο Συνεργασίας για τον θρησκευτικό τουρισμό υπέγραψαν Δήμος Χανίων, Ιερά Μητρόπολη και Γραφείο της Ορθοδόξου Εκκλησίας παρά την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δήμος Χανίων, Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και Γραφείο της Ορθοδόξου Εκκλησίας παρά την Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού.