Επίσκεψη Βάλιας Βαγιωνάκη σε Μ.Α.Ι.Χ. και Πυροσβεστική Υπηρεσία

Κανένα σχόλιο

Σειρά επισκέψεων σε Υπηρεσίες και Επιστημονικά Ιδρύματα της πόλεως των Χανίων, πραγματοποιεί η βουλευτής Χανιών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Βάλια Βαγιωνάκη, στα πλαίσια των εορτών του Δωδεκαημέρου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 29-12-2016 η κ. Βαγιωνάκη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ στην περιοχή Αγροκήπιο Χανίων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η κ. Βαγιωνάκη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το επιστημονικό προσωπικό και με τα μέλη της διοίκησης του Ιδρύματος.

"Sponsored links"

Με την ευκαιρία της συνάντησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με τους επιστήμονες του Ιδρύματος σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης του Μ.Α.Ι.Χ. καθώς τις προοπτικές περαιτέρω διασύνδεσης του με τους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Σήμερα  Παρασκευή, 30-12-2016, εξάλλου, η κ. Βαγιωνάκη πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

Η κ. Βαγιωνάκη αφού συνεχάρη την διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το έργο που προσφέρουν, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους παριστάμενους με την ευκαιρία των εορτών της Πρωτοχρονιάς.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η κ. Βαγιωνάκη φρόντισε να ενημερωθεί για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Νομό Χανίων δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα τους σε κυβερνητικό επίπεδο και θα συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην επίλυση τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις