Επίσκεψη Βασιλικού-Αρκουμανέα στο Δημαρχείο Χανίων την Τετάρτη ενόψει ανοίγματος τουρισμού

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 12 Μαΐου , στις 10:30 π.μ., ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο Χανίων, τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ), κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο κ. Γιώργος Ρηγάκος, γιατρός στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ και μέλος της Επιτροπής Ταχείας Αντιμετώπισης Δημοσίων Κινδύνων.

Αντικείμενο της επίσκεψης θα αποτελέσει το επικείμενο άνοιγμα του Τουρισμού και η ασφαλής επαναλειτουργία του κλάδου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live