Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, στο Φρούριο Κούλε της Απτέρας

Κανένα σχόλιο

Το Φρούριο Κούλες στα Άπτερα επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 25/08/2015 συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας.

Το υπέροχο αυτό μνημείο, αντιπροσωπευτικό δείγμα φρουριακής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, αποτελεί ένα στολίδι της περιοχής, που μαζί με το Φρούριο Ιτζεδίν και τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας, δημιουργούν ένα αξεπέραστο συγκρότημα ιστορίας, αρχαιοτήτων και πολιτισμού.

Η ανάδειξη και αξιοποίηση των χώρων αυτών αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας: «έχουμε υποχρέωση και να διαφυλάξουμε αλλά και να αναδείξουμε αυτά τα μνημεία».

"Sponsored links"

Κατά την περιήγηση ο Δήμαρχος Χανίων διαπίστωσε τις δυνατότητες αξιοποίησης του Φρουρίου όχι μόνο ως επισκέψιμου μνημείου αλλά και ως χώρου, που δύναται να φιλοξενήσει σημαντικές εκδηλώσεις.

Η ξενάγηση στο φρούριο Κούλε της Απτέρας εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς επισκέψεων σε περιαστικές περιοχές του Δήμου Χανίων, που πρόκειται να ενταθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live