Επίσκεψη εκπροσώπων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο Δήμαρχο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, πραγματοποίησαν χθες, ο Βοηθός Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Δυτικής Κρήτης, Μανώλης Σκουλουδάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Χανίων, Τάκη Χουλιόπουλο, και τον Συντονιστή Ίδρυσης Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χανίων, Λεωνίδα Περατσάκη.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα μελλοντικής συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς και το ζήτημα της στέγασης των γραφείων του Β΄ Συστήματος Ναυτοπροσκόπων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις