Επίσκεψη Θεοχάρη στο Ηράκλειο: Δυσαρεστημένοι οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων

Κανένα σχόλιο

Την έντονη έκπληξη και δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης για την απουσία ενημέρωσης και πρόσκλησης, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, να συμμετάσχει στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης, του Υπουργού Τουρισμού και φορέων του τουρισμού για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και άλλα θέματα του τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Άραγε η Περιφέρεια και το Υπουργείο Τουρισμού δεν θεωρούν ότι οι εκπρόσωποι των ιδιοκτήτων Τουριστικών λεωφορείων όλης της Κρήτης με έδρα μάλιστα το Ηράκλειο, θα έπρεπε να κληθούν στη συνάντηση για τα σοβαρά θέματα της εξαιρετικά δύσκολης φετινής τουριστικής περιόδου; ‘Άραγε θεωρούν ότι δεν θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη συζήτηση και στο διάλογο;

"Sponsored links"

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι η επιλογή της διάσπασης των εκπροσώπων του τουρισμού είναι λανθασμένη κίνηση και δεν πρέπει να επαναληφθεί.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live