Επίσκεψη Θ. Φορτσάκη στον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, είχε σήμερα, Πέμπτη 20/8/2015, ο Βουλευτής της Ν.Δ. – υπεύθυνος κοινοβουλευτικής κάλυψης των Χανίων για τη Ν.Δ., Θεόδωρος Φορτσάκης, στο πλαίσιο επίσκεψης, που πραγματοποιεί στην πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, με επίκεντρο την επίλυση των προβλημάτων, που προκαλούνται από τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Δημαρχείο έναν επιφανή συμπολίτη μας, τον κ. Θεόδωρο Φορτσάκη, ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., προκειμένου να πληροφορηθεί τους σχεδιασμούς μας, να ενημερωθεί για τα προβλήματα, τις προοπτικές και τις προτάσεις μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία συμβάλλει σημαντικά τόσο στη διαδικασία ανόρθωσης της χώρας όσο και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών”, δήλωσε ο Δήμαρχος Χανίων, στο περιθώριο της συνάντησης.

"Sponsored links"

Ο κ. Βάμβουκας πρόσθεσε ότι μεταξύ των ζητημάτων, που συζητήθηκαν ήταν η ολοκλήρωση του νομοθετήματος του “Καλλικράτη”, οι καθυστερήσεις, που προκαλούνται σε πολλές περιπτώσεις, λόγω της γραφειοκρατίας, τα προβλήματα στην εκτέλεση των έργων, μέσω ΕΣΠΑ, τα ζητήματα υποχρηματοδότησης, που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Με τον κ. Φορτσάκη, ο οποίος είναι υπεύθυνος του τομέα Παιδείας, συζητήθηκαν ακόμη οι μεγάλες ανάγκες του Δήμου Χανίων σε θέματα σχολικής στέγης, καθώς και η πρόταση προς την κυβέρνηση για τη δημιουργία δέκα νέων σχολικών μονάδων με τη μέθοδο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων με ενημέρωσε για τα θέματα του Δήμου, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην επίλυση και την αντιμετώπιση τους. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, που η χώρα μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, πρέπει όλοι μαζί να μπορέσουμε πάνω σε μία βάση συναίνεσης να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα με τον πιο παραγωγικό τρόπο”, τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις ο κ. Φορτσάκης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live