Επίσκεψη της Γενικής Διευθύντριας των Ινστιτούτων Goethe Ν.Α. Ευρώπης στον Δήμαρχο Χανίων – Eξετάζουν την φιλοξενία φοιτητών από τη Γερμανία στην Κατασκήνωση Καλαθά

Κανένα σχόλιο

Tη Γενική Διευθύντρια των Ινστιτούτων Goethe στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και του Ινστιτούτου Goethe στην Αθήνα, Angela Kaya, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Την κυρία Kaya συνόδευσε η επίτιμη πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη, Αργυρώ Γαναδάκη, ενώ από την πλευρά του Δήμου Χανίων, παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Η κυρία Kaya στην πρώτη επίσκεψή της στο Δημαρχείο Χανίων ενημέρωσε τον κ. Σημανδηράκη για τη δραστηριότητα των Ινστιτούτων Goethe στη Ν.Α. Ευρώπη αλλά και την ακτίνα δραστηριοποίησης τους, με παραρτήματα στην Κροατία, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Κύπρο.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Χανίων, καλωσορίζοντας την κυρία Kaya αλλά και την κυρία Γαναδάκη, τόνισε την καλή συνεργασία, που υπάρχει μεταξύ Δήμου Χανίων και του παραρτήματος Goethe στα Χανιά αλλά και τις κοινές προσπάθειες για την προαγωγή του πολιτισμού.

Μάλιστα με πρόταση του κ. Σημανδηράκη οι δυο πλευρές θα εξετάσουν την ενδεχόμενη φιλοξενία γκρουπ φοιτητών από τη Γερμανία, στην Κατασκήνωση Καλαθά του Δήμου Χανίων με σκοπό τη διάδοση της ελληνικής κουλτούρας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στην κα. Kaya τη γερμανική έκδοση του καταλόγου της έκθεσης «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση Καλλιτεχνικοί θησαυροί από τη συλλογή Κρασάκη».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live