Επεκτείνεται και στις Κυκλάδες το ΙΝΚΑ αγοράζοντας την αλυσίδα Βιδάλης

Κανένα σχόλιο

Με σημερινή ανακοίνωσή του, ο συνεταιρισμός «ΣΥΝ. ΜΕΛΩΝ ΙΝΚΑ Π.Ε.» ότι συμφωνήθηκε η εξαγορά του συνόλου των μετοχών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.» η οποία έχει έντονη δραστηριότητα στα νησιά των Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα στα εξής νησιά:

Σύρο, Τήνο, Πάρο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη, καθώς και στην Κάλυμνο και στη Χίο

Διαθέτει 12 καταστήματα  Σούπερ Μάρκετ και 3 καταστήματα Cash & Carry.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω εξαγορά εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 28 Νοεμβρίου, με την υπ’ αριθμ. 599/2014 ομόφωνη απόφασή της.

Με την απόφασή της, η Επιτροπή έκρινε ότι η ως άνω συγκέντρωση που αναφέρεται, πρωτίστως, στον τομέα λιανικής πώλησης ειδών σούπερ μάρκετ,δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.

Νωρίτερα, στις 18 Οκτωβρίου την εξαγορά είχε εγκρίνει και η γενική συνέλευση των μετόχων του Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ.

Τα super market Βιδάλης είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις της νησιωτικής Ελλάδας , με ετήσιο τζίρο πέρυσι 43 εκατομμύρια ευρώ .

Όπως τόνισε Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Απόστολος Αλεξάκης, στόχος της εξαγοράς είναι περαιτέρω ανάπτυξη του Συνεταιρισμού.

Η «Βιδάλης Μάρκετ» απασχολεί 400 εργαζομένους.

Η εξαγορά βρίσκεται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live