25.2 C
Chania
Monday, October 7, 2024

“Επιβεβαιώθηκα!”: O Παύλος Πολάκης για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του αναφέρεται στις  εκλογές του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι η πρώτη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη με σημαντική διαφορά επιβεβαιώνει την ισχυρή του θέση για επανεκλογή. Ωστόσο, όπως αναφέρει, το τραύμα από την περίοδο διαφθοράς και χρεοκοπίας της κυβέρνησης Σημίτη παραμένει ανεξίτηλο στο συλλογικό λαϊκό υποσυνείδητο, επηρεάζοντας τη συμμετοχή που δεν αυξήθηκε σημαντικά σε σύγκριση με το 2021, παρά την αρνητική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

1) Η πρωτη θεση με διαφορα του Ανδρουλακη που βαζει την ισχυροτερη παρακαταθηκη για να εκλεγει ξανα!

2) Το τραυμα στο συλλογικο λαικο υποσυνειδητο απο τη σημιτικη περιοδο της διαφθορας και την χρεωκοπια με φοντο το Καστελλοριζο ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ!

Γι αυτο η συμμετοχη δεν «εκτιναχθηκε» σε σχεση με το 2021 παρα την ασχημη εικονα που εμφανιζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

3) Ο πλατυς αριστερος δημοκρατικος προοδευτικος κοσμος που εχει απομακρυνθει απο το ΣΥΡΙΖΑ απο το 2019 μεχρι το 2024 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΟΥ!!

Ειναι στην ακρη και περιμενει!!(οχι για πολυ ακομα)

ΑΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!

Γι αυτο ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ