22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Επιθέσεις σε μετανάστες – Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ

Ημερομηνία:

Ομάδα 8 φασιστών εξαπέλυσε ρατσιστικές επιθέσεις  το βράδυ της Δευτέρας 4/2.Γύρω στα μεσάνυχτα επιτέθηκαν σε ένα μαροκινό μετανάστη στην οδό Σελίνου με κλωτσιές και λοστούς,τραυματίζοντας τον ελαφρά στο κεφάλι, ενώ σταμάτησαν να τον χτυπάνε και τράπηκαν σε φυγή μόνο όταν  κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τι γινόταν και έβαλαν τις φωνές.Η στάση των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο ήταν εξοργιστική αφού ούτε  ζήτησαν τα στοιχεία του θύματος ούτε κατέγραψαν καν το περιστατικό.Αργότερα το ίδιο βράδυ αποπειράθηκαν να επιτεθούν σε 3 μετανάστες στην πλατεία 1866 οι οποίοι αντιστάθηκαν και τους έδιωξαν.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση, ,επιτάσσει απεργούς και διώκει αγωνιστές, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής,με την πλήρη κάλυψη και ανοχή της αστυνομίας,προσπαθούν να σπείρουν την τρομοκρατία επιτιθέμενοι σε μετανάστες εργάτες.Η κλιμάκωση των απεργιών και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 19 Γενάρη στην Αθήνα δείχουν το δρόμο για να τσακίσουμε μνημόνια και νεοναζί.

Να τιμωρηθούν οι φασίστες δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν

Να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...