Επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν – Μητσοτάκη για εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων – Ειδικοί στην Αθήνα

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν αναφέρθηκε σε συνομιλία με τον Πρωθυπουργό για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων και για περαιτέρω τεχνική υποστήριξη προς την Ελλάδα.

«Σήμερα το πρωί συζήτησα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη περαιτέρω τεχνική υποστήριξη που μπορεί να παράσχει η ΕΕ στην Ελλάδα για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων της και τη βελτίωση της ασφάλειάς τους. Ειδικοί της Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Αρχής Σιδηροδρόμων θα ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων είναι πρωταρχικής σημασίας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δική του ανάρτηση στο Twitter, ευχαρίστησε την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ταχεία ανταπόκρισή της στο αίτημα της Ελλάδας, δηλώνοντας αποφασισμένος να κινητοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους. Και εξέφρασε την χαρά του που μπορεί η χώρα μας να βασιστεί στους Ευρωπαίους εταίρους μας για βοήθεια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live