12.8 C
Chania
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026

Επισκέψεις – περιοδείες της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης

Ημερομηνία:

Χθεςτο πρωί, κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΟΡΑΣΤΑΚΗ, περιόδευσαν σε υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Χανίων και συνομίλησαν με το αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη και τους υπαλλήλους.

Το μεσημέρι μαζί με την υπ. Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ περιόδευσαν στο χώρο των Δικαστηρίων και είχαν συνάντηση με το Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιάννη Δασκαλάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα των δραματικών αλλαγών στο κράτος δικαίου με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, της επιβολής συνθηκών εκτάκτου ανάγκης, του περιορισμού της δημοκρατίας, των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγοραστάκης απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. έθεσε το ζήτημα της οπισθοδρόμησης της Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, του περιορισμού της δημοκρατίας στην αυτοδιοίκηση όπως και των πολιτικών της χαρακτηριστικών και την μετατροπή της σε εταιροδιοίκηση και μακρύ χέρι του κράτος στην κοινωνία. Επεσήμανε ακόμα την ανάγκη όλοι οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς να καταπιαστούν με το ζήτημα της ριζικής αλλαγής του θεσμικού πλαισίου και της αναδιοργάνωσης της αυτοδιοίκησης σε δημοκρατικές βάσεις και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «στο μέλλον θα συμπορευτούμε ως θεσμικοί συνεργάτες».

Σήμερα Πέμπτη 15 του Μάη η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης πραγματοποιεί την κεντρική της συγκέντρωση στο Ηράκλειο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στις 4 Μαρτίου με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει στις 4 Μαρτίου 2026 το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με 27 θέματα. Προϋπολογισμοί, παιδικοί σταθμοί, αθλητικές εγκαταστάσεις και περιβαλλοντικά ζητήματα στην ημερήσια διάταξη.

Απόφαση του Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης: Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη, ο αγώνας για δικαιοσύνη συνεχίζεται

Απόφαση Ενιαίου ΦΣ Πολυτεχνείου Κρήτης: Τρία χρόνια από τα Τέμπη, διαγραφές φοιτητών, πειθαρχικές διώξεις και αυταρχισμός στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων.

Ισραήλ: Η αμερικανική πρεσβεία καλεί το μη απαραίτητο προσωπικό της να εγκαταλείψει τη χώρα

Η αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών υπέγραψε διάταγμα...

Εκδήλωση για τον ιστορικό αμπελώνα του Βενιζέλου στη Χαλέπα

Εκδήλωση στη Χαλέπα για τον ιστορικό αμπελώνα του Βενιζέλου στις 7 Μαρτίου. Ομιλητές οι Κωστής και Γιάννης Γαλάνης για την αναβίωση και βιολογική καλλιέργεια του μοναδικού αστικού αμπελώνα.