20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Επιστολή: Αποκάλυψη-αληθινή βόμβα κατά των λοκ ντάουν τα επίσημα στοιχεία θνησιμότητας “από κόβιντ” ανά χώρα!

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Με βάση το https://www.worldometers.info/coronavirus/Report coronavirus cases, όσον αφορά την θνησιμότητα από κόβιντ στην Ευρώπη, τα στοιχεία έχουν ως εξής:

Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, που δεν πήρε ποτέ κανένα καταναγκαστικό των πολιτών μέτρο (και γιαυτό ο πρόεδρός της Λουκασένκο συκοφαντείται και υπονομεύεται άθλια από τους εμπόρους των λαών, ειδικά αφότου κατάγγειλε πως δυο φορές προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να κηρύξει λοκ ντάουν) η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (BELARUS) που πήρε μόνο τα επιβαλλόμενα συνήθη μέτρα υγιεινής και συστάσεις προς τους πολίτες της για τον κόβιντ, ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 190 “ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ”- ΕΝΩ ΕΧΕΙ 577 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. !!!

Πρωτιές στην Ευρώπη έχουν το Γιβραλτάρ με 2.464 !!! (αναγωγή ανά εκατομμύριο) Ο Άγ. Μαρίνος με 2.031 !!! Το Βέλγιο με 1.841 !!! Η Σλοβενία με 1.748, Η Αγγλία 1.656, Τσεχία 1.617, Ιταλία 1.516, Πορτογαλία 1.410, Βουλγαρία 1.349, Κροατία 1271.

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ 1.195, Γερμανία 748, Ρωσία με αρκετά χαλαρά μέτρα, λιγότερους από Ελλάδα μόλις 520 ανά εκατομμύριο…

Καθένας ας βγάλει μόνος του κάποια συμπεράσματα ελεύθερης κριτικής σκέψης βάσει αναμφιβήτητων στατιστικών δεδομένων και όχι καλλιεργούμενων με τόσο αφόρητο τρόπο σήμερα φοβιών και εικασιών και απαγορεύσεων έκφρασης σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της οποιασδήποτε  αντίθετης στην οργουελική αποκοινωνικοποίηση  της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” για την “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”…

Κώστας  Ντουντουλάκης, συντ δάσκαλος-πτυχ. πολιτικών επιστημών

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...