Επιστολή: Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Κανένα σχόλιο

Κύριε διευθυντά,

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ο Κος Μπάιντεν, αυτός ο γέροντας πολιτικός αποκάλεσε τον ηγέτη της Ρωσίας τον Κο Πούτιν εγκληματία πολέμου και δολοφόνο αφού παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

Εάν λοιπόν συμφωνήσουμε ότι ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου και δολοφόνος, οι Αμερικάνοι, οι Νατοϊκοί ηγέτες , που ισοπέδωσαν χώρες και λαούς , με ανηλεείς βομβαρδισμούς και αεροπορικές επιδρομές μέχρι και ακατάλληλα όπλα για την ανθρωπότητα χρησιμοποίησαν , όπως την Γιουγκοσλαβία που  την διαμέλισαν, το Ιράκ με το πρόσχημα ότι διέθετε πυρηνικά όπλα ενώ μετά που το κατέστρεψαν αποδείχτηκε ψευδές το επιχείρημα των Αμερικάνων , την Συρία, την Λιβύη, το Βιετνάμ και άλλες χώρες είναι Εριθροσταυρίτες;

"Sponsored links"

Για αυτούς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης είναι αναρμόδιο;

Εγώ σαν δίκαιος άνθρωπος  ρωτώ , χωρίς να πάρω το μέρος κανενός.

Δυστυχώς φίλες και φίλοι αυτοί είναι οι σφαγείς και οι δολοφόνοι των λαών και αυτοί που τους ακολουθούν και χύνουν αίμα αθώων ανθρώπων στο βωμό του αμερικανικού συμφέροντος.

Ο ίδιος ο Μπάιντεν πρόεδρος τώρα των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι με δική του προτροπή , το ΝΑΤΟ βομβάρδισε ,ισοπέδωσε και διαμέλισε την πρώην Γιουγκοσλαβία, την σημερινή ορθόδοξη Σερβία, ακόμα και με ακατάλληλα όπλα για την ανθρωπότητα με αποτέλεσμα να γεννιούνται ανάπηρα παιδιά μέχρι και σήμερα. Εάν αυτό δεν είναι συνεχές έγκλημα τι είναι;

Όσο λοιπόν οι ηγέτες των λαών σκάφτονται και πράττουν με εθελοδουλία και εθελοτυφλία και τους σέρνουν από την μύτη οι Αμερικάνοι για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους παράνομα, οικονομικά συμφέροντα, δεν θα αποφύγουν και οι ίδιοι οι ηγέτες, την δίκαιη κατακραυγή των λαών που θέλουν ηρεμία, ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη. Αφού ακολουθούν τους σφαγείς των λαών , φέρουν και αυτοί μεγάλη ευθύνη έναντι της ανθρωπότητας και της δικαιοσύνης.

Επίσης είναι και αυτοί ηθικοί αυτουργοί στα εγκλήματα και στην βαρβαρότητα που κατά καιρούς διαπράττουν οι δίκαιοι αμερικάνοι οι οποίοι αυτοί που σκοτώνουν και χύνουν αίμα αθώων ανθρώπων στο βωμό του χρήματος δεν είναι εγκληματίες πολέμου, αλλά ούτε δολοφόνοι κατ αυτούς.

Ταξίαρχος ε.α

Κοκολογιάννης Ιωάννης

Μέλος Τ.Ο Ρεθύμνου ΕΠΑΜ

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live