Επιστρέφουν στην Παλιόχωρα και τα άλλα δύο σκάφη της Αποστολής για το Cape Ray

2 Σχόλια

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Ανοιχτού Συντονιστικού Χανίων αν και τα δύο ιστιοφόρα έφτασαν στα 120 μίλια δυτικά των ακτών της Κρήτης, δε βρήκαν το Cape Ray.

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ άσχημες και προκειμένου να αποφύγουν πιθανά προβλήματα αποφάσισαν να αφήσουν σημαδούρα αποτύπωσης της ελληνικής ΑΟΧ και να επιστρέψουν και αυτά στην Παλιόχωρα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Sponsored links"

“Οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον Άγιο Νικόλαο να αποπλεύσει ούτε σήμερα από την Παλαιόχωρα Χανίων.

Δύσκολες συνθήκες επικρατούν και στα 120 μίλια ανοικτά των δυτικών ακτών της Κρήτης όπου βρίσκονται τα άλλα δύο σκάφη.

Οι συναγωνιστές προσπάθησαν να εντοπίσουν το θαλάσσιο χώρο υδρόλυσης χωρίς αποτέλεσμα γεγονός που σημαίνει ότι ‘Cape Ray’ κρύβεται.

Ταυτόχρονα αφέθηκε σημάδι το οποίο αποτυπώνει τον ελληνικό χώρο της ΑΟΖ.

Τα δύο σκάφη επιστρέφουν στη Παλαιόχωρα προκειμένου να αποφύγουν προβλήματα με τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

26/7/2014(16.30)

Από το Ανοικτό Συντονιστικό Χανίων”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live