28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

“Επιτέλους, υπάρχουν και ευγνώμονες!”: Ευχαριστήρια επιστολή δανειολήπτριας αναδεικνύει το σημαντικό έργο της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης δημοσίευσε μια επιστολή ευγνωμοσύνης από ένα μέλος της, η οποία αναδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελεί ο οργανισμός. Η δανειολήπτρια, η οποία κατάφερε να διαγράψει ένα μεγάλο μέρος των χρεών της χάρη στην καθοδήγηση της Ένωσης, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην πρόεδρο και όλους τους συνεργάτες της.

Η επιστολή αυτή έρχεται σε μια εποχή όπου ο εθελοντισμός και η προσφορά συχνά παραβλέπονται. Η Ένωση Καταναλωτών Κρήτης, όπως και άλλες ανάλογες ενώσεις σε όλη την Ελλάδα, λειτουργεί αποκλειστικά με τη βοήθεια εθελοντών που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Η επιστολή της δανειολήπτριας αποτελεί μια αναγνώριση του πολύτιμου έργου που επιτελείται και δίνει δύναμη στους εθελοντές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Πιο αναλυτικά στο κείμενο το οποίο συνοδεύεται από την επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Επιτέλους υπάρχουν και ευγνώμονες…

Δημοσιεύουμε την επιστολή της δανειολήπτριας, κάτι που, αφενός, μας έδωσε δύναμη διότι ζούμε σε μια εποχή μη αναγνώρισης της προσφοράς και του εθελοντισμού και, αφετέρου, μας ξάφνιασε. Διότι οι άνθρωποι που έρχονται στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για να ζητήσουν βοήθεια, μας θεωρούν κράτος… Δεν έχουν καταλάβει ότι η λειτουργία των Ενώσεων Καταναλωτών ανά την Ελλάδα και η δική μας επαφίεται στην θέληση κάποιων ανθρώπων που θέλουν αφιλοκερδώς να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς καμία απολύτως στήριξη από πουθενά.

Η Συγχαρητήρια Επιστολή δανειολήπτριας, μέλους της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

«Αγαπητή κ. Μελάκη,

Ως μέλος της Ένωσης, που πήρα πολλά από την συμβουλευτική και καθοδήγησή σας, με αποτέλεσμα να διαγράψω ένα τεράστιο χρέος προς τις τράπεζες, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το έργο σας και εύχομαι κάθε πρόοδο και ευημερία στο σημαντικό έργο που κάνετε στους ανθρώπους που ζητούν τη βοήθειά σας.

Είναι γεγονός ότι η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλά χρόνια προβλήματα που απαιτούν σχεδιασμό, διεκδίκηση και μεθοδικότητα για την επίλυσή τους και εσείς σε όλα αυτά όχι μόνο δηλώνετε παρούσα, αλλά είστε και παρούσα.

Είμαι βέβαιη ότι, παρά το επίπονο και δύσκολο έργο σας, θα συνεχίσετε να στέκεστε δίπλα στα προβλήματά μας, όπως κάνατε μέχρι σήμερα, προάγοντας τα συμφέροντα της κοινωνίας και κάθε αδύναμου πολίτη που σας έχει ανάγκη.

Κ. Μελάκη, θα σας ευγνωμονώ για πάντα και παντού θα το βροντοφωνάζω ότι υπάρχει ελπίδα, την οποία την φέρετε εσείς και το γραφείο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Τέλος, σας εύχομαι πολύ υγεία και δύναμη, να μας αντέχετε.

Με ευγνωμοσύνη,

Μια δανειολήπτρια που της χαρίσατε ζωή.»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ