Επιτέλους, χιόνισε στον Ψηλορείτη – Ποια ήταν η εικόνα τα προηγούμενα χρόνια και γιατί έχει σημασία

Κανένα σχόλιο

Φτάσαμε στις 11 Ιανουαρίου για να δούμε λίγο χιόνι στην Κρήτη όταν άλλες χρονιές τέτοια περίοδο ήταν αδιανόητο τέτοια εποχή τα βουνά να είναι «γυμνά».

Όμως τελικά χιόνισε…

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέρτησε ο Λευτέρης Σκανδαλάκης στη σελίδα Μετεωκρήτες μετά τη χθεσινή κακοκαιρία ο Ψηλορείτης πήρε λίγο από το γνωστό του άσπρο αν και η εικόνα απέχει κατά πολύ σε σχέση με αυτές που βλέπαμε άλλες χρονιές.

"Sponsored links"

Χαρακτηριστικές και οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Λουπάση από τη σελίδα “Οι Καιροί της Κρήτης” όπου αποτυπώνεται το πόσο παραπάνω χιόνι είχε πέσει τις προηγούμενες χρονιές.

 

Οι μεγάλες χιονοπτώσεις εξασφαλίζουν μεγαλύτερες ποσότητες νερού στους υπόγειους ταμιευτήρες.

Το να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες χιονιού στον Ψηλορείτη εξασφαλίζει ότι θα έχουμε το απαραιτήτο νερό για το καλοκαίρι.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live