16.5 C
Chania
Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2026

Επιτυχημένο bazaar τροφίμων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε στον Ταυρωνίτη το φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταυρωνίτη, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά, ενόψει των ημερών του Πάσχα.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς που διακρίνει την τοπική κοινωνία της περιοχής. Μέσα από τη δράση αυτή συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πλατανιά, κα. Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη, σε δήλωσή της ανέφερε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και προσέφεραν τρόφιμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταυρωνίτη για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς και για το κοινωνικό του έργο και το ανθρώπινο πρόσωπο που επιδεικνύει».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΕΟΔΥ “διώχνει” τις πικροδάφνες από τα σχολεία – Χωρίς τεκμηρίωση η οδηγία, λέει καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η εγκύκλιος του ΕΟΔΥ για την παρουσία της πικροδάφνης σε σχολικούς...