Επιχείρηση καθαριότητας από τον Δήμο Χανίων: 92 τόνοι απορριμμάτων απομακρύνθηκαν από την περιοχή του Κουμπελή

Κανένα σχόλιο

Προς ολοκλήρωση βαίνει ακόμα μια τιτάνια επιχείρηση καθαριότητας από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. στην περιοχή του Κουμπελή, στο Σόδυ Χανίων.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία καθαριότητας έχουν προβεί σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, απομακρύνοντας συνολικά27 γερανοφόρα οχήματα, δηλαδή περισσότερους από 92 τόνους απορριμμάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και Προέδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ΑΕ (ΟΤΑ), Μιχάλης Τσουπάκηςσε δήλωσή του επισημαίνε: «ΣτονΚουμπελή, μετά την δενδροφύτευση της περιοχής πριν από δεκαετίες, δεν υπήρξε ποτέ καμία μέριμνα για τον καθαρισμό της, με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένας χώρος γεμάτος μπάζα, μια απεριποίητη περιοχή γεμάτη σκουπίδια. Έχοντας απομακρύνει έως τώρα, συνολικά 10 γερανοφόρα οχήματα μπάζα και 17 οχήματα με απορρίμματα, βλέπουμε ξανά την ομορφιά της περιοχής, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς».

"Sponsored links"

Όπως ανέφερε ο κ. Τσουπάκης, η προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής δε θα σταματήσει μόνο στον καθαρισμό της. Σε συνεργασία με τα Τεχνικά συνεργεία και το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χανίων, στη διαδρομή θα τοποθετηθεί φωτισμός, αλλά και προστατευτικά κιγκλιδώματα για τους περιπατητές.

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τέτοιας ομορφιάς περιοχές και να πάψουν να είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Αυτό θα το διασφαλίσουμε και με μόνιμο προσωπικό, που θα επιβλέπει και θα καθαρίζει τακτικά την περιοχή, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών» πρόσθεσε τέλος, ο κ. Τσουπάκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live