Επτά μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης στην λίστα των καθηγητών πληροφορικής με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές στην Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή έρευνα η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματά της  για το 2021  (https://www.guide2research.com/scientists/GR), επτά καθηγητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των καθηγητών πληροφορικής στην Ελλάδα με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές  στο ερευνητικό τους έργο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, σε αυτούς περιλαμβάνονται οι καθηγητές του Τμήματος Νίκος Κομοντάκης, Βαγγέλης Μαρκάτος, Ιωάννης Τόλλης, Γιάννης Στυλιανού, Βασίλης Χριστοφίδης, Κωνσταντίνος Στεφανίδης και Δημήτρης Πλεξουσάκης. Η κατάταξη γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα και βασίζεται σε βιβλιογραφικούς δείκτες ερευνητικής συνεισφοράς, όπως το h-index, το πλήθος των επιστημονικών εργασιών, και το πλήθος των αναφορών.

Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το Τμήμα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια  στους καθηγητές που διακρίθηκαν και υπογραμμίζει ότι αυτή η αναγνώριση του έργου τους αποτελεί διάκριση τόσο για τους ίδιους, όσο και για το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live