Ερίκ Τουσέν: Ακυρώστε το χρέος με λογιστικό έλεγχο | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Η πραγματοποιήση λογιστικού ελέγχου είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας και μέσω αυτού θα μπορέσει να αποδείξει ότι δεν οφείλει να πληρώσει ένα απεχθές και παράνομο χρέος, δήλωσε ο Ερίκ Τουσέν.

Ο Τουσέν είναι πρόεδρος του βελγικού τμήματος της Επιτροπής για την Ακύρωση του Χρέους του Τρίτου Κόσμου(CADTM) και μέλος της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους του Ισημερινού, που συστήθηκε από τον πρόεδρο Ραφαέλ Κορέα το 2007.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «έχουμε δρομολογήσει πρωτοβουλίες για λογιστικό έλεγχο του χρέους».

"Sponsored links"

Ο Ερίκ Τουσέν μίλησε στο  Vmedia και την εκπομπή «Περπατάμε Μαζί» με τον Σταμάτη Στεφανάκο και τον Μωυσή Λίτση

Παρακολουθήστε το βίντεο:

info-war.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live