ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΧΑΝΙΩΝ: Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Κανένα σχόλιο

Το Εργατικό Κέντρο  και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Χανίων καλούν όλους τους εργαζομένους και τα σωματεία σε συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις αυτής της εβδομάδας που έχουν προκηρύξει ομοσπονδίες της χώρας.Συμμετέχουμε στη μεγάλη πανεργατική πανδημοσιουπαλληλική απεργία της Τρίτης 24/9/2013 ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ,  στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

και στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς την

ΤΡΙΤΗ 24/09/2013 και ώρα 10:30.

"Sponsored links"

Η συμμετοχή όλων στις αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τον ελληνικό λαό στο σύνολό του είναι μονόδρομος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Να ανατρέψουμε

Τα μνημόνια της φτώχειας, της λιτότητας

Των χαρατσιών, της Ανεργίας

Των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων.

Για το Εργατικό Κέντρο: Κορναράκης Δημήτρης

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ: Πετράκης Νεκτάριος

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live