28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Εργατικό ατύχημα, με θύμα έναν  εργάτη από την Αίγυπτο σημειώθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λέντα, στην Μεσαρά .  Αμέσως κινητοποιήθηκαν μέλη της Επιθεώρησης Εργασίας και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου , για να εξετάσουν τις  συνθήκες που συνέβη το ατύχημα  .

Πρόκειται για έναν εργάτη που προσπάθησε να κόψει με αλυσοπρίονο δέντρο στην αυλή ενός σπιτιού και  τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.

Οι γιατροί του Κ.Υ. Μοιρών υπερέβαλαν εαυτόν όμως δεν κατάφεραν να ελέγξουν την ακατάσχετη  αιμορραγία του άτυχου εργάτη  ο οποίος δεν τα κατάφερε και λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας, υπέκυψε στα τραύματά του.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...