Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν.Χανίων – ΝΤ ΑΔΕΔΥ: Για τις διώξεις εις βάρος Χανιωτών και την προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και των κοινωνικών αγώνων

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή τις διώξεις που έχουν ασκηθεί από τον εισαγγελέα σε μέλη σωματείων του Νομού Χανίων για τα «επεισόδια» στην παρέλαση και την κατάληψη της Νομαρχίας, το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ του Ν. Χανίων, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση και τους κοινωνικούς αγώνες.

Μια προσπάθεια που το τελευταίο διάστημα εκφράζεται με επιστράτευση απεργών, κήρυξη απεργιών παράνομων και καταχρηστικών και συλλήψεις συνδικαλιστών.

Σε μια περίοδο όπου με τα επαχθή μέτρα που η συνεχιζόμενη ανάλγητη κυβερνητική πολιτική έχει επιβάλει, οδηγούνται καθημερινά στη φτωχοποίηση και στη εξαθλίωση ολοένα και περισσότεροι έλληνες, η προσπάθεια ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων και της συνδικαλιστικής δράσης παραπέμπει σε άλλες εποχές.

"Sponsored links"

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στα πρωτοβάθμια Σωματεία για να οργανωθεί μαζικά η δράση «απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Συμμετέχουμε όλοι μαζί στις 20-2-2013 στην πανεργατική, πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις