Ερευνώνται οι δομές ηλικιωμένων για κρούσματα κορωνοϊού;

Κανένα σχόλιο

Είναι ένα ερώτημα που μας θέτουν αρκετοί αναγνώστες μας, μιας και ακούνε για περιστατικά τα οποία παρουσιάζονται όμως δε δημοσιοποιούνται.

Είναι έτσι; Δεν είναι έτσι;

Τελευταία έφτασε και μια πληροφορία για θάνατο ηλικιωμένου από κορωνοϊό που φιλοξενούνταν σε δομή. Μάλιστα, οι συγγενείς έκαναν την κηδεία σε πολύ κλειστο κύκλο υπό το φόβο της διάδοσης του ιού.

"Sponsored links"

Άραγε οι αρχές κάνουν τους ελέγχους που οφείλουν να κάνουν σε αυτές τις δομές; Ή στα πλαίσια της “επιχείρησης Ελευθερίας” οι έλεγχοι έχουν ατονίσει;

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live