Ερντογάν για ένταξη ψευδοκράτους στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών: Συμβάλλουμε στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού

Κανένα σχόλιο

Τη θέση «μέλους- παρατηρητή» στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών απέκτησε το ψευδοκράτος, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, στη σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων του Οργανισμού.

«Εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις του νόμου της αδελφοσύνης μας, αποδεχθήκαμε την “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” ως μέλος – παρατηρητή του Οργανισμού μας. Συμβάλλαμε, επίσης, στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού καταδεικνύοντας ότι οι Κύπριοι αδελφοί και αδελφές μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού κόσμου» τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Βίκτορ Όρμπαν για τη γέφυρα που δημιούργησε, όπως είπε, μεταξύ της Ευρώπης και του τουρκικού κόσμου. Παράλληλα, διαμαρτυρήθηκε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μας σέρνουν στην πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και 52 χρόνια, και ακόμα κάνουν το ίδιο. Αλλά θα τους δώσουμε την απαραίτητη απάντηση όταν ερθει η ώρα».

"Sponsored links"

Από πλευράς του ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι, σε ανάρτησή του τόνισε: «Η αποδοχή της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου ως μέλους – παρατηρητή στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών αποτελεί έκφραση της άνευ όρων υποστήριξης του Προέδρου Ερντογάν στον δίκαιο σκοπό του τουρκοκυπριακού λαού και πρόκειται για σημαντική διπλωματική επιτυχία».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live