16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εταιρεία «φάντασμα» αυτή που πήρε το σπίτι της δημοσιογράφου Ι. Κολοβού

Ημερομηνία:

Απαράδεκτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα Ιλίσια με θύμα τη συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού που αγωνίζεται να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

Λίγο αργότερα, όπως κατήγγειλε η ίδια, ο δικαστικός επιμελητής που είχε αναλάβει την έξωση μαζί με τη συνδρομή αστυνομικών, κατέγραψαν τα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι και μάλιστα δεν την άφησαν να είναι παρούσα.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο ρ/σ «Στο Κόκκινο», της έδωσαν μόνο ένα ρούχο, τις δύο γάτες της και την έβγαλαν έξω από το σπίτι όπου ζει με τον γιο της.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος» δήλωσε.

«Ήρθαν σήμερα, σπάσανε την πόρτα και με χτύπησε πολύ δυνατά στο χέρι», πρόσθεσε, καταγγέλοντας τις Αρχές για άσκηση βίας. Σύμφωνα με την Ιωάννα Κολοβού, έσπασαν την πόρτα, «τη διάλυσαν» με ηλεκτρικό πριόνι.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η ίδια, αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της για να την απομακρύνουν, καθώς είχε χάσει την πρώτη της κατοικία σε πλειστηριασμό για οφειλές 15.000 ευρώ. Έτσι, βρέθηκε αντιμέτωπη με την αστυνομία λίγο πριν τις 8:00, η οποία έφτασε στο σημείο για να της κάνει έξωση.

Εταιρεία «φάντασμα» αυτή που κέρδισε τον πλειστηριασμό της κατοικίας

Εν τω μεταξύ, η  εταιρεία που απέκτησε μετά από πλειστηριασμό το διαμέρισμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα antimedia.gr απλά… δεν υπάρχει!

Δηλαδή, υπάρχει στα χαρτιά, εμφανίζεται στο επαγγελματικό επιμελητήριο, εμφανίζεται στο ίντερνετ με δυο διαφορετικές διευθύνσεις αλλά το ίδιο τηλέφωνο το οποίο δεν απαντά!

Συγκεκριμένα:

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών εμφανίζεται με τη διεύθυνση με την επωνυμία LOTUS 4A ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) και διεύθυνση, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 5, 14342, Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Αττική. Το τηλέφωνο είναι 2106619900 και ως υπεύθυνος εμφανίζεται κάποιος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η ίδια καταχώρηση υπάρχει και στο opencorporates.com και δείχνει ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2018.

Ωστόσο υπάρχει και δεύτερος ιστότοπος στο διαδίκτυο, με την επωνυμία Lotus Project, με το ίδιο τηλέφωνο 210 6619900, αλλά διαφορετική διεύθυνση: Ερνέστου Εμπράρ 27, Νέο Ψυχικό, 11525.

"google ad"

Τα στοιχεία του ποιοι είναι πίσω από την εταιρεία είναι αόριστα και ελλιπή: Το Lotus Project ιδρύθηκε από μία ομάδα μηχανικών με εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων και τo real estate. Και όπως αναφέρουν, έχουν και… “όραμα”: Να παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από τα ακίνητα, με σκοπό να αποτελέσουμε για τον ιδιοκτήτη/επενδυτή ένα ΄one stop shop΄ που θα του λύνει τα χέρια στην αξιοποίηση των ακινήτων του. Να επανακαθορίσουμε τον χώρο της μεσιτείας ακινήτων στην Ελλάδα με γνώμονα την καινοτομία, την διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα: «Στην αναζήτηση που κάναμε στα “Ακίνητα”, δεν βρήκαμε ΚΑΝΕΝΑ, σε όποια περιοχή κι αν προσπαθήσαμε – κάναμε 4-5 δοκιμές.

Το τηλέφωνο των δυο διαφορετικών διευθύνσεων που είτε συνυπάρχουν ταυτόχρονα ή… μετακόμισαν τα γραφεία (;) δεν απαντά! Μάλιστα σε ιστότοπο ομάδας αλληλεγγύης, διαβάζουμε ότι τον Ιανουάριο που ΘΑ έβγαζαν την κα Κολοβού από το σπίτι της, η ομάδα επισκέφτηκε τα γραφεία της LOTUS 4A ΙΚΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αυτά ήταν εντελώς κλειστά.»

Η ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού

«Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή μας στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού, που έχασε το μοναδικό της σπίτι για οφειλή ύψους 15.000 ευρώ!

Η συνάδελφος είναι μία από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους, που έχουν περιέλθει σε τρομερά δεινή θέση την τελευταία δεκαετία, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που χτύπησε ανελέητα όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της ανεργίας και της ανέχειας, που ξεκίνησαν με το κλείσιμο εφημερίδων ήδη πριν το 2009, τώρα κορυφώνονται, με τους πλειστηριασμούς των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων για χρέη, επειδή οι οφειλέτες έχουν πραγματική αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στη συνάδελφο Ιωάννα Κολοβού προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

ΠΑΜΕ: Ντροπή πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! – Συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ

«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ που καλεί σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου όπου από το πρωί γίνεται έξωση σε μία γυναίκα.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ακόμα:

«Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε συνάνθρωπο μας από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο 5:30 τα χαράματα έσπασαν την πόρτα στην χαμηλοσυνταξιούχο για να την πετάξουν στον δρόμο. Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.»

zougla.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...