25.3 C
Chania
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2026

Ευτυχώς που δεν είμαστε στην δραχμή

Ημερομηνία:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ
ΟΤΑΝ Ο Γ.Α.Π ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ TO 2010 ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΗ
ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΜΝΥΟΥΝ ΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Το χρέος μας τότε, ήταν 120% του Α.Ε.Π {περίπου 320 δις ευρώ.}
Η ανεργία ανερχόταν στο 8%.
Μετά τρία χρόνια κατεδάφισης μισθών και συντάξεων, μείωσης του κράτους πρόνοιας, μείωσης των δημοσίων επενδύσεων ,και ανεργίας στο 28%. Έχουμε ανέβασμα του δημοσίου χρέους στο 175% του Α.Ε.Π και συρρίκνωση του Α.Ε.Π 25%.
Τρία χρόνια οι “σωτήρες” ηγέτες μας “μας έσωζαν” με παχιά λόγια για να φέρουν σε αυτό τα χάλι τον Ελληνικό λαό.
ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ;

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Reuters: Στο τραπέζι επαφές Πούτιν και AfD για να ξαναμπεί το ρωσικό αέριο στη Γερμανία

Ο κορυφαίος οικονομικός απεσταλμένος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν...

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας για το παγκόσμιο βραβείο «Smile Grand 2026»

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΟ Θανάση Δεβλιώτη για το παγκόσμιο βραβείο Smile Grand 2026 στην Περιφέρεια Κρήτης για την πρόληψη και στοματική υγεία των παιδιών.

Η Κατερίνα Μπικάκη και η Νέα Τηλεόραση Κρήτης στον Αζωγυρέ για τα γυρίσματα των «Προορισμών»

Η Κατερίνα Μπικάκη και η Νέα Τηλεόραση Κρήτης ολοκλήρωσαν γυρίσματα στον Αζωγυρέ Σελίνου για τους «Προορισμούς», καταγράφοντας την ιστορία των 99 Αγίων Πατέρων.