Ευχαριστήριο Βάλιας Βαγιωνάκη: «Οι πολίτες πρόκριναν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής με όραμα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Κανένα σχόλιο

Ευχαριστήριο μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα η νέα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη. Μιλά για την ιστορική σημασία της νίκης της Αριστεράς, τους αγώνες και του μόχθους πολλών χρόνων και το μήνυμα αυτές της νίκης που δεν είναι άλλο παρά την υπερίσχυση της αισιόδοξης πλευράς της ζωής, αυτής που περικλείεται με οράματα και σεβασμό “στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και μοναδικότητα”. Η Βάλια Βαγιωνάκη εξέφρασε επίσης την ευθύνη που αισθάνεται για τον ρόλο που αναλαμβάνει και την τιμή που νοιώθει επειδή είναι η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα βουλευτής των Χανίων και της Αριστεράς.

Διαβάστε όλο το μήνυμά της:

Μερικές μέρες μετά τις εκλογές και την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και τη δική μου εκλογή ως βουλευτή Χανίων, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με την ψήφο τους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν.

"Sponsored links"

Είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας η άνοδος της ευρύτερης Αριστεράς στην κυβερνητική εξουσία. Ήταν προσδοκία, όνειρο και υπόθεση ζωής ανθρώπων που αγωνίστηκαν επίμονα με πίστη και αυτοθυσία.

Οι συμπολίτες μας με την αποφασιστική ψήφο τους, ανεξάρτητα από τι ψήφιζαν τα προηγούμενα χρόνια, πρόκριναν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής με όραμα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και μοναδικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη δύναμη της συλλογικότητας, του διαρκούς αγώνα, της επίμονης διεκδίκησής μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους.

Προσωπικά νοιώθω απόλυτα την ευθύνη του νέου μου ρόλου.

Με τιμά το γεγονός ότι είμαι η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα βουλευτής των Χανίων και της Αριστεράς, εκπρόσωπος της γενιάς του Πολυτεχνείου και της διαρκούς ανυποχώρητης κοινωνικής και πολιτικής πρωτοπόρας δράσης όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Ερχόμαστε με αυτοσυνειδησία και γόνιμη επίγνωση σ’ αυτό το ραντεβού με την ιστορία με όπλο μας την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την τιμιότητα, τον πατριωτισμό και την αταλάντευτη στάση υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ισόνομα και ισότιμα.

Προσδοκώ και υπόσχομαι να συμβάλλω με όση δύναμή διαθέτω στο καλύτερο για τον τόπο μας, γνωρίζοντας σε βάθος τα χρόνια προβλήματα του νομού μας.

Βάλια Βαγιωνάκη

Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live