21.8 C
Chania
Monday, September 30, 2024

Ευχαριστήριο – Προσφορά αγάπης στα συσσίτια Κατσιφαριανών

Ημερομηνία:

Για τις Άγιες Ημέρες της κατά σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, που διανύουμε, προσέφεραν εις τα Ενοριακά συσσίτια Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, την αγάπη τους, προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, οι συμπολίτες μας που απαρτίζουν την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης, και την Μηνιαία Εφημερίδα Πυξίδα της πόλης.
Προσέφεραν ποσότητα τροφίμων, που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του 1ου κινηματογραφικού πανοράματος cineΙστορίες 2013, που υλοποιήθηκαν από 16 – 23 Νοεμβρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Παρόλο που βιώνουν και αυτοί, όπως και εμείς, καθημερινά τα αποτελέσματα των μνημονίων, δεν ξέχασαν τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας και με τον δικό τους τρόπο, αγωνίζονται να απαλύνουν, όσο αυτό είναι εφικτό, τον πόνο τους, προσφέροντας τους ικανή ποσότητα τροφίμων.

Κύριοι, της Πολιτιστικής Εταιρίας Κρήτης, και της Μηνιαίας Εφημερίδας Πυξίδα της Πόλης, αξιέπαινες πρωτοβουλίες και ενέργειες όπως αυτές, τιμούν και κοσμούν εσάς, και τις οικογένειές σας, και αποδεικνύουν, εκτός της ευαισθησίας σας, και την παιδεία σας, το πόσο αξιολογείτε το μοναδικό έμψυχο ον στην φύση, τον κατ’ εικόνα του Θεού πλασμένον άνθρωπο.

Ευχόμαστε να βρουν μιμητές οι ενέργειές σας αυτές.

Η εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη.

Ας διατηρήσουμε την ενότητα, την φιλαδέλφεια, τον ανθρωπισμό, και την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, και ας αποτρέψουμε και ας χαλάσουμε τα σχέδια κάποιων για αδελφοκτόνο σπαραγμό.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, π. Δημήτριος, σας ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σας προσφορά στο έργο της Ενορίας μας.

Εύχεται και παρακαλεί τον Άγιο Γεώργιο να ευλογεί, να στηρίζει και να φυλάει το πρόσωπό σας, την οικογένειάς σας, το έργο και τη ζωή σας.

Υ.Σ: Πίστη, Ελπίδα, Αισιοδοξία και Υπομονή, αδέλφια. Δεν χάθηκαν ακόμα όλα. Υπάρχει πολύ και καλή μαγιά πίσω. Δεν είδαν ακόμα τίποτα.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...