Ε.Π.Κ.Κ :”Τράπεζα στο Ρέθυμνο, απαίτησε χρήματα από δανειολήπτρια, για εξώδικο της”

Κανένα σχόλιο

Νέο και τούτο!!! Τράπεζα απαίτησε από δανειολήπτρια  μέλος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών  Κρήτης, να της καταβάλλει 48 Ευρώ ,για έξοδα δικαστικού επιμελητή, για εξώδικο που έστειλε στην δανειολήπτρια, ασκώντας της ουσιαστική πίεση και λέγοντας της ότι δεν  παραλαμβάνει χρήματα για το χρέος της δανειολήπτριας  ,εάν δεν προπληρωθεί η αιτούμενη δαπάνη για τον δικαστικό κλητήρα.
Επί ουσίας της ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑΣ:¨Δανειολήπτρια ηλικιωμένη  από το Ρέθυμνο, αρκετά στεναχωρημένη ,πιεσμένη και εκνευρισμένη, επικοινώνησε με την ΄Ενωση και κατάγγειλε   Τράπεζα(……) ότι  ενώ  η δανειολήπτρια έχει ενταχθεί για ρύθμιση του χρέους  στο Ν.3869/2010( ν.Κατσέλη) και έχει προσδιοριστεί ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στο Ειρηνοδικείο του Ρεθύμνου   για το έτος 2017 και  ενώ η δανειολήπτρια παρά την οικονομική της  αδυναμία  καταθέτει δόση έναντι του χρέους της, με αυτή την πολιτική η Τράπεζα  την αποτρέπει…δεν δέχτηκε  την καταβολή χρημάτων για το χρέος της, αλλά της απαιτούσε την άμεσα καταβολή των 48 Ευρώ.Την πρακτική αυτή της Τράπεζας την καταγγέλλουμε δημόσια και την καλούμε άμεσα να την σταματήσει….τους δε συνεπείς δανειολήπτες  μέλη της ΄Ενωσης και μη υποκύπτουν σε μη νόμιμες απαιτήσεις , πιέσεις και πρακτικές των Τραπεζών, να ενημερώνουν την ΄Ενωση της οποίας είναι μέλος αλλά και τον δικηγόρο συνεργάτη της ΄Ενωσης  που τους συνέδραμε να καταθέσουν την αίτηση στο Ειρηνοδικείο  για τα περαιτέρω….
Τέλος ,ως ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνουμε τις Τράπεζες   να σταματήσουν τόσο τις στρατηγικές τους όσο  και τις καταχρηστικές τους πιέσεις έναντι των πληγωμένων από την κρίση δανειοληπτών, ιδιαίτερα σε εκείνους που οι υποθέσεις τους περιμένουν να κριθούν από τα  Ελληνικά δικαστήρια και έχει προσδιοριστεί ο χρόνος εκδίκασης τους.-

  Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
  Ιωάννα  Μελάκη

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις