27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Ζευγάρι ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και άνοιγε… σπίτια- 24.000 ευρώ η λεία τους

Ημερομηνία:

Ένα νεαρό ζευγάρι ευθύνεται για τις κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 31χρονο και μία 27χρονη που ήρθαν πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο, έχοντας νοικιάσει ένα σπίτι airbnb για να κάνουν τις διακοπές τους.

Ωστόσο, δεν δίστασαν να προχωρήσουν να ανοίγουν… σπίτια με στόχο να βγάλουν τα έξοδα των… διακοπών.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα των αρχών το νεαρό ζευγάρι κατά το χρονικό διάστημα από 17/06/2024 έως και την 19/06/2024 «μπούκαραν» σε πέντε σπίτια παίρνοντας χρηματικό ποσό χρυσά κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες και προσωπικά αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 24.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν χθες το βράδυ σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου και κατά τον έλεγχο αλλά και σε έρευνα στο σπίτι βρήκαν και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Τα λοιπά κατασχεθέντα κοσμήματα θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου διακριβωθεί η προέλευσή τους ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

cretapost.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της...

Ακινητοποιήθηκε το «Έλυρος» της ΑΝΕΚ – Επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 6ωρη περιπέτεια

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ βίωσε μια απρόσμενη...