15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ζευγάρι από τη Γερμανία έχει επισκεφθεί την Κρήτη πάνω από 50 φορές

Ημερομηνία:

Ένα ζευγάρι Γερμανών που επισκέπτονται επανειλημμένα την Κρήτη από το 1990 -και ειδικά την πόλη του Ρεθύμνου- βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη.

Το ζευγάρι έχει επισκεφθεί την Κρήτη πάνω από 50 φορές.

Ο δήμος Ρεθύμνης έχει θεσπίσει από το 2007 την ετήσια απονομή βραβείων φιλίας στους επισκέπτες της πόλης του, που επιλέγουν για πολλά συναπτά έτη το Ρέθυμνο ως σταθερό προορισμό.

Η επιλογή αυτών που βραβεύονται γίνεται από τον Σύλλογο των Ξενοδόχων που συγκεντρώνει τα στοιχεία και η βράβευση έχει σκοπό να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του δήμου για αυτή τους την προτίμηση.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, μαζί με την πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης Πέπη Μπιρλιράκη, βράβευσαν το ζευγάρι των Γερμανών που δηλώνει ότι η κάθε επίσκεψή του είναι «όνειρο». Φέτος ειδικά, ταξίδεψαν την πρώτη ημέρα της επίσημης έναρξης της τουριστικής σεζόν στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ