Τι μπορούμε να κάνουμε με τους αντιεμβολιαστές; Τίποτα. Μόνο να ζητούμε ενίσχυση του συστήματος υγείας

Κανένα σχόλιο

Υπάρχει μια μερίδα συμπολιτών μας που έχει εισχωρήσει τόσο βαθιά στον ανορθολογισμό που πλέον είναι δύσκολο να ξεφύγει. Δεν είναι ηλίθιοι, ούτε κατ’ ανάγκη ενάντια στην επιστήμη. Κάποιοι, είναι κακόπιστοι προς το πολιτικό σύστημα και τις μεγάλες εταιρείες. Υπάρχουν βεβαίως και ανορθολογιστές. Παλαιοημερολογίτες, ακροδεξιοί που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη συγκυρία, αλλά δεν είναι όλοι έτσι.

Ουσιαστικά βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στα ψέμματα που πιστέψανε. Και ο άνθρωπος είναι ικανός να πεθάνει για να προασπίσει ένα ψέμμα που έχει βαθιά πιστέψει. Πεθαίνουν…

Και στα Χανιά είναι πολλές οι περιπτώσεις γνωστών πρωτοστατών ενάντια στους εμβολιασμούς που αρρώστησαν και πέθαναν. Αλλά δεν πτοούνται. Λυπούνται μεν, αλλά βρίσκουν τρόπο για να αιτιολογήσουν τον θάνατο με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταρρεύσει το αφήγημα τους. Κατηγορούν τους γιατρούς, κάποιοι βλέπουν και εκεί συνωμοσίες. Κάποιοι τάσσονται ακόμα και ενάντια στη διασωλήνωση κατηγορώντας την προσπάθεια διάσωσης του ασθενή για τον θάνατο του ασθενή.

"Sponsored links"

Τι μπορούμε να κάνουμε; Τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Το μόνο που μπορούμε να ζητούμε από την κυβέρνηση ειναι την ενίσχυση του συστήματος υγείας και γι’ αυτούς τους συμπολίτες μας που διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από όλους εμάς που έχουμε εμβολιαστεί.

Το ζητάμε γιατί ειμαστε κοινωνία, και όχι αντίπαλα στρατόπεδα. Γιατί η κοινωνία προχωρά μαζί, και όχι με τον ένα απέναντι στον άλλο. Γιατί αποδεχόμαστε ότι και εμείς μπορεί στο μελλον να παραπλανηθούμε για κάποιο θέμα και να υπερασπιζόμαστε αυτό που είναι λάθος με πυγμή.

Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η περιπέτεια που περνά η ανθρωπότητα θα μας βγάλει όλους πιο σοφούς μα το κυριότερο πιο άνθρωπους.

Γιατί, η μεγαλύτερη απώλεια που κινδυνεύουμε να έχουμε δεν είναι κατ’ ανάγκη οι ανθρώπινες ζωές αλλά η ίδια η ανθρωπιά μας.

Αυτη, πρεπει να τη διαφυλάξουμε με ότι έχουμε.

Καλές γιορτές σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live