Ζωή και Ραχήλ συνεχίζουν με τη Λαϊκή Ενότητα

Κανένα σχόλιο

Τελικά όλα αυτά που ακούγονταν για ρήξη ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, γράφει σήμερα ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα». Η κ. Κωνσταντοπούλου –όπως και η Ραχήλ Μακρή- συνεχίζουν μαζί με τη Λαϊκή Ενότητα.

Μάλιστα, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι βασική ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΛΑ.Ε. στο Αιγάλεω, με θέμα το χρέος.

Όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός», το προηγούμενο διάστημα, «λίγο η απουσία της πρώην προέδρου της Βουλής από την εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας, λίγο οι παρεμβάσεις των un-υποχώρητων φίλων της που κατηγορούσαν τον Λαφαζάνη για την εκλογική αποτυχία με είχαν θορυβήσει. Και όχι μόνο εμένα αλλά και αρκετούς στην Κάνιγγος».

"Sponsored links"

«Πρώτο μέλημα της ΛΑ.Ε. είναι η επιστροφή στο πολιτικό προσκήνιο, μέσα από δυναμικές παρεμβάσεις με αιχμή τις ιδιωτικοποιήσεις», αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live