26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μένουμε πιστοί στην εντολή του λαού – Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική και ελπίδα»

Ημερομηνία:

Ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ήταν το βράδυ της Κυριακής (9/6) η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς η Πλεύση Ελευθερίας πέρασε το εκλογικό όριο και εκλέγει ευρωβουλευτή.  

Στις πρώτες τις δηλώσεις για τις ευρωεκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε χαρακτηριστικά πως «για πρώτη φορά θα υπαρχει ευρωβουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που θα χτίσει νέο παράδειγμα-υπόδειγμα που πολλοί θα θελήσουν να μιμηθούν. Η Πλεύση είναι εκείνο το κίνημα που βαδίζει στέρεα με αλήθεια με πάρα πολλή δουλειά, με επιμονή στη δουλειά. Είμαστε το πεισματαρικό κίνημα που ήρθε για να μείνει και να μεγαλώσει».

Ακόμη ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους νέους που μάς έδωσαν δύναμη και αγάπη. Ευχαριστώ τους υποψηφίους και τις υποψήφιες για τον όμορφο αγώνα και τη συλλογική προσπάθεια.

Η Πλεύση Ελευθερίας απευθύνεται και σήμερα σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνουμε πιστοί στην εντολή σας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική, ελπίδα, θα εργαζόμαστε σκληρά, θα διεκδικούμε τα αδύνατα όχι με ακραίες φωνές».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ