17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ηλιόλουστη Πρωτοχρονιά! Ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών, σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, καταγράφεται και την Τετάρτη στην Κρήτη και, συγκεκριμένα, στα Χανιά.

Ενδεικτικές είναι οι τιμές που αναφέρονται στο meteo.gr σύμφωνα με το οποίο στα Χανιά καταγράφηκαν οι 6 από τις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες στην Ελλάδα.

Για σήμερα, η ΕΜΥ προβλέπει πως στην Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις και οι άνεμοι στο νησί θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

θερμοκρασίες

Ο καιρός για την Πέμπτη

Στα δυτικά, τα ανατολικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή

Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

"google ad"

Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Πρωτοχρονιά

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα στα βόρεια.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ