Ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη και Στρατηγική μικρο-μεσαίων Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων»

Κανένα σχόλιο

Το Εργαστήριο Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Χανίων,διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα «Ανάπτυξη και Στρατηγική μικρο-μεσαίων αγροτικών εκμεταλλεύσεων». H Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4, 4οςόροφος) την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, από 17:00 – 21:30 και έχει ελεύθερη είσοδο.

Η Εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματοςLEONARDOSTRAT – Training «Δημιουργία Ευρωπαϊκού Δικτύου ανάπτυξης δεξιοτήτων συμβούλων και εργαλείων για μια κοινή στρατηγική στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις», στο οποίο συμμετέχει το Εργαστήριο Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης και της 4ήμερης Τεχνικής Συνάντησης των διακρατικών εταίρων που θα λάβει χώρα στα Χανιά από Δευτέρα 3 έως Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων αγροτικών εκμεταλλεύσεων, επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων, συνεταιρισμούς, στελέχη και φορείς που εμπλέκονται στην αγροτική παραγωγή ή στον σχεδιασμό – στρατηγική για την ανάπτυξη-ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

"Sponsored links"

Στόχος της Εσπερίδας είναι να ενημερώσει για τα οφέλη του στρατηγικού μάνατζμεντ στον αγροτικό τομέα, να παρουσιάσει την εφαρμογή της στρατηγικής διοίκησης στον αγροτικό τομέα της Γαλλίας και Δανίας και τις προσφερόμενες σε αυτές υπηρεσίες προς τους αγρότες, να ενημερώσει για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής προς τους αγρότες καθώς και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα αντιπροσωπευτικών πιλοτικών περιπτώσεων εφαρμογής μεθοδολογιών και εργαλείων στρατηγικής διοίκησης σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην Κρήτη.

Η Εσπερίδα περιλαμβάνει τις ενότητες:

  • H Ελληνική αγροτική παραγωγή και το πλαίσιο αγροτικής ανάπτυξης μετά το 2013.
  • ΣτρατηγικόΜάνατζμεντ & εφαρμογές στον αγροτικό τομέα Ευρωπαϊκών χωρών.
  • Εργαλεία και Μεθοδολογίες. Πιλοτική εφαρμογή Συμβουλευτικής στην Κρήτη.

Έχουν κληθεί να μιλήσουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κρήτης, επιστήμονες, ερευνητές και σύμβουλοι αγροτικών εκμεταλλεύσεων Ευρωπαϊκών χωρών. Επίσης, στο πλαίσιο της Εσπερίδας, μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης θα παρουσιάσουν την εφαρμογή μεθοδολογιών και εργαλείων συμβουλευτικής που εφαρμόστηκαν πιλοτικά σε Μικρο-Μεσαίες αγροτικές εκμεταλλεύσεις της Κρήτης.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης στοχεύει, αφενός στη διάχυση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού και των εμπλεκομένων στον αγροτικό τομέα και αφετέρου, στην καινοτομία, τις προοπτικές και τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή τηςΣτρατηγικής Διοίκησης και συμβουλευτικήςστις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις