12.1 C
Chania
Παρασκευή, 20 Μαρτίου, 2026

Ημερίδα με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού

Ημερομηνία:

Η Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης, ο Τομέας Ιατρικής Απεικόνισης του Γ.Ν.Ν. Χανίων & η Περιφέρεια Κρήτης, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα «Μεγάλο Αρσενάλι» (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) στα Χανιά, συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος μαστού: από τον πληθυσμιακό έλεγχο (screening) στη διάγνωση – νεότερα δεδομένα».

Η ημερίδα περιλαμβάνει ένα αμιγώς επιστημονικό μέρος, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματισθεί για τις 9.00 π.μ. και απευθύνεται σε επιστήμονες που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, καθώς και μια ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, στην οποία έχουν προσκληθεί να μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές και η οποία προγραμματίζεται να αρχίσει στον ίδιο χώρο, στις 6 μ.μ. («Ενημερωθείτε και ευαισθητοποιηθείτε για τον καρκίνο του μαστού: η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές ! »). Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί και να λύσει τις απορίες του σχετικά με το κοινωνικό αυτό πρόβλημα.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: «Καμία ουσιαστική απάντηση από την Κυβέρνηση για τη χαμηλή τιμή του κρητικού αιγοπρόβειου γάλατος»

Ο Μανόλης Χνάρης κατήγγειλε στη Βουλή τη χαμηλή τιμή πώλησης του κρητικού αιγοπρόβειου γάλακτος (1,06€/kg) έναντι της ηπειρωτικής χώρας (1,40€/kg), ζητώντας μέτρα προστασίας των κτηνοτρόφων.

Τεράστιο το ενδιαφέρον για το Run Greece Ηράκλειο: Οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 2.300

Το Run Greece Ηράκλειο επιστρέφει 29 Μαρτίου 2026 με ρεκόρ συμμετοχών. Οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 2.300. Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ, προσφορά στο ΠΑΓΝΗ και ενημέρωση στα σχολεία.

Μαμουλάκης: Αναφορά για την προστασία δανειοληπτών του Νόμου Κατσέλη

Ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε αναφορά για τους δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος ζητά προστασία της πρώτης κατοικίας και έλεγχο των servicers.

Η Παγκρήτια Επιτροπή Ενάντια στις Βάσεις καλεί σε κοινή σύσκεψη για τη Σούδα

Η Παγκρήτια Επιτροπή Ενάντια στις Βάσεις καλεί σε κοινή σύσκεψη στα Χανιά στις 22/3/2026. Διαμαρτυρία για τον ρόλο της βάσης της Σούδας και κινητοποίηση κατά της εμπλοκής της Ελλάδας σε πολεμικές επιχειρήσεις.