Ημερίδα με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού

Κανένα σχόλιο

Η Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης, ο Τομέας Ιατρικής Απεικόνισης του Γ.Ν.Ν. Χανίων & η Περιφέρεια Κρήτης, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα «Μεγάλο Αρσενάλι» (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) στα Χανιά, συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος μαστού: από τον πληθυσμιακό έλεγχο (screening) στη διάγνωση – νεότερα δεδομένα».

Η ημερίδα περιλαμβάνει ένα αμιγώς επιστημονικό μέρος, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματισθεί για τις 9.00 π.μ. και απευθύνεται σε επιστήμονες που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, καθώς και μια ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, στην οποία έχουν προσκληθεί να μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές και η οποία προγραμματίζεται να αρχίσει στον ίδιο χώρο, στις 6 μ.μ. («Ενημερωθείτε και ευαισθητοποιηθείτε για τον καρκίνο του μαστού: η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές ! »). Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί και να λύσει τις απορίες του σχετικά με το κοινωνικό αυτό πρόβλημα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live