17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την ύπαρξη βίντεο με καταδίωξη από UFO – Έχει σχήμα πυραμίδας | Βίντεο

Ημερομηνία:

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν UFO να καταδιώκουν πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στα ανοιχτά της Καλιφόρνια το 2019 δεν αποτελούν κατασκευασμένο υλικό και πως μετά από έλεγχο διαπίστωσαν πως πρόκειται για αληθινά βίντεο, τα οποία, μάλιστα, τραβήχτηκαν από μέλη του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Μία από τις φωτογραφίες παρουσιάζει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, αν και κάποιοι κάνουν λόγο για drones, ενώ το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό προς το παρόν έχει καταγράψει τα αντικείμενα αυτά ως άγνωστα.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από μέλη του προσωπικού που προσπαθούν με το φακό τους να αποτυπώσουν UFO.

Μία από τις φωτογραφίες παρουσιάζει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, αν και κάποιοι κάνουν λόγο για drones, ενώ το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό προς το παρόν έχει καταγράψει τα αντικείμενα αυτά ως άγνωστα. Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από μέλη του προσωπικού που προσπαθούν με το φακό τους να αποτυπώσουν UFO.

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για τα UFO, η οποία συγκέντρωνε στοιχεία για την έκθεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο που ασχολείται με άγνωστα αντικείμενα «Mystery Wire».

Στο φωτογραφικό υλικό του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέρεμι Κόρμπελ απεικονίζονται άγνωστα αντικείμενα να ίπτανται πάνω από τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις του εκπρόσωπος του Πενταγώνου τόνισε:

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού. Η αρμόδια υπηρεσία συμπεριέλαβε αυτά τα περιστατικά στην έρευνα, η οποία συνεχίζεται“.

Πληροφορίες: news247

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...