24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ηράκλειο: Έκλεψε την μηχανή αλλά τράκαρε και τραυματίστηκε και τον συνέλαβαν

Ημερομηνία:

Ένας 38χρονος στο Ηράκλειο είχε στόχο τη μηχανή μιας 42χρονης γυναίκας και τελικά την έκλεψε, αλλά δυστυχώς για αυτόν συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη κατήγγειλε την κλοπή της μηχανής της στις αρχές, αναφέροντας ότι την είχε σταθμεύσει σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης. Η κλοπή φαίνεται να έγινε από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν μια εγκαταλελειμμένη μηχανή, η οποία αποδείχθηκε ότι ανήκε στην 42χρονη. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 38χρονος που την είχε κλέψει ενεπλάκη σε τροχαίο κατά τη διάρκεια της φυγής του.

Αφήνοντας το όχημα στο σημείο, μετέβη μόνος του στο εφημερεύον νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνελήφθη κατηγορούμενος για την κλοπή του δικύκλου.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ