21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ηράκλειο – απάτη: Πώς …έσωσε τα 85.000 ευρώ ο βενζινάς από τον αετονύχη που πήγε να τα αρπάξει

Ημερομηνία:

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή έσωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο λογαριασμό του ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου στη Χερσόνησο, το οποίο έβαλε “σημάδι” ένας απατεώνας μέσω διαδικτύου.

Η έγκαιρη ενημέρωση των αρχών είχε ως αποτέλεσμα να “μπλοκαριστούν” τα χρήματα που είχε στο λογαριασμό του κι έτσι ο δράστης δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρονικής απάτης, την οποία το θύμα κατήγγειλε άμεσα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο ΑΤ Χερσονήσου, άγνωστος τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και με το πρόσχημα παραγγελίας μεγάλης ποσότητας πετρελαίου, τον εξαπάτησε, αποσπώντας του τις 85.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο άγνωστος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, κατάφερε να μπερδέψει τον επιχειρηματία στέλνοντας του διάφορα λινκς μέσω των οποίων υποτίθεται ότι θα γινόταν η πληρωμή της παραγγελίας.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, τα χρήματα μπλοκαρίστηκαν και έτσι σώθηκε ο πρατηριούχος.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Κισάμου: Στήριξη στον Δημήτρη Ανθούση

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κισάμου κατά την τακτική...

Τα νέα μέτρα για τη σχολική βία είναι η καταδίκη των παιδιών

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η βία, η εγκληματικότητα με ανήλικα θύματα ληστείας,...

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...