24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ηράκλειο: Δεν άντεξε ο μικρός Νικόλας – Θρήνος για το αγοράκι

Ημερομηνία:

Δεν άντεξε στα βαριά τραύματα και κατέληξε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν τις τελευταίς ημέρες ο μικρός Νικόλας, το 21 μηνών αγοράκι, θύμα του φρικτού τροχαίου που έγινε επί του ΒΟΑΚ λίγο πριν τη Λυγαριά, στις 28 Ιανουαρίου.

Από την πρώτη ημέρα νοσηλείας του το μικρό αγόρι, δεν άφηνε στους γιατρούς πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τελικά, επήλθε εγκεφαλικός θάνατος, και έφυγε σήμερα τα ξημερώματα στη 01.00 πμ.

Χθες είχαν ενημερωθεί και οι γονείς του, ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη.

Υπενθυμίζεται ότι η γιαγιά του μικρού αγοριού, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά-Αυγουστάκη, που οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο έχασε τη ζωή της στο φρικτό τροχαίο. Στο πίσω κάθισμα καθόταν το αγοράκι με την μητέρα του, η οποία τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Το μοιραίο, σύμφωνα με την Τροχαία, συνέβη όταν το βαν που οδηγούσε ένας Σύρος 38 ετών, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με συνέπεια να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ